Betaalbare trainingen en begeleiding voor jou!

Zoek

Whitepapers

Hieronder vind je het overzicht van de whitepapers van Jouw Academy. Via deze website kun je ze gratis downloaden. Kijk hiervoor helemaal onderaan deze pagina. Daar vind je een formulier om de whitepaper aan te vragen.

Whitepapers:.

Onderhandelen doe je zo!

Iedereen onderhandelt de hele dag. Niet alleen op je werk maar ook thuis. Wat je gaat lunchen, hoe laat je met een klus begint en wanneer de kinderen thuis moeten komen. Onderhandelen kun je leren. Maak gebruik van de tips uit deze white paper en je behaalt sneller resultaat

Vergaderen doe je zo!

Er wordt heel wat vergaderd. Niet alleen op je werk, maar ook daarbuiten. Bij veel vergaderingen gaat regelmatig wat mis. De agendapunten worden niet behandeld of er worden geen afspraken gemaakt. Lees de white paper om effectiever te vergaderen.

Invloed uitoefenen

Iedereen wil invloed uitoefenen. Jouw gedrag en stijl hebben effect op anderen. Maar ben je je bewust van je stijl? In deze white paper lees je welke beïnvloedingsstijlen er zijn en hoe je je invloed kunt vergroten.

Spreken voor groepen

We moeten allemaal wel eens iets vertellen voor een groep. Soms is dat tijdens het werkoverleg, maar soms is dat voor een zaal vol mensen. In deze white paper krijg je tips om te spreken voor groepen. Hierdoor neemt je zelfvertrouwen toe.

 

Selecteer de white paper via onderstaand keuzemenu en vul jouw gegevens in. Je ontvangt dan direct en geheel vrijblijvend de pdf in jouw mailbox.

Ontvang vrijblijvend onze white papers

Ik wil de white paper

Stuur een e-mail

Onze beloftes

Contact

Direct contact met onze experts

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de Jouw Academy per mail.

Ik wil een offerte voor een training op maat

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: