Betaalbare trainingen en begeleiding voor jou!

Zoek

Week van de mobiliteit

Werknemers hebben vaak niet meer de baan voor het leven. De arbeidsmarkt is in beweging en de werknemer moet daarin mee. Om mensen in beweging te krijgen wordt van 30 oktober tot 3 november 2017 ‘De Week van de Mobiliteit’ georganiseerd.  Dat is een landelijke evenement waar ontmoeten, inspireren, activeren, kennis en werkervaring opdoen centraal staat. Deze week wordt georganiseerd door het ACE netwerk. Dat is een groot, onafhankelijk, intersectorale HR-platform in de regio, voor werkgevers, dienstverleners en medewerkers. Het doel van ACE is om mensen te laten werken in werk dat past. Nu en in de toekomst.

De Week van de mobiliteit biedt werkgevers een mogelijkheid om de deuren te openen en nieuwe potentiële medewerkers te ontmoeten. Ook kunnen ze kennis en inspiratie opdoen, onder andere tijdens een afsluitende Symposium op drie verschillende plaatsen.

Deze week is voor werknemers een stimulans om in beweging te komen. Naast de banenuitwisseling, zijn er HR-professionals en diverse dienstverleners die workshops verzorgen over actuele uiteenlopende onderwerpen zoals ‘jobcrafting’,  en ‘het pimpen van je cv . Bovendien is er in de week op drie locaties een arbeidsmarkt met o.a. een vacaturewand, een loopbaanspreekuur, een LinkedIn-hoek, een cv-check en een profielfotograaf.

Iedereen is vrij om aan 1 of meerdere onderdelen deel te nemen. Meer informatie vind je hier.

Contact

Direct contact met onze experts

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de Jouw Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: