Betaalbare trainingen en begeleiding voor jou!

Search

Cursussen en trainingen op maat

Maatwerk trainingen op jouw locatie

Jouw Academy biedt cursussen en trainingen op maat voor groepen mensen, op elke door jouw gewenste locatie en op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Veel mensen kijken naar het aanbod van opleidingen uit ons open programma. Zij willen dan een training of cursus uit het open aanbod op maat. We passen het programma aan en we verzorgen de cursus of training op jouw tijdstip en op jouw locatie.

Het is ook mogelijk om een cursusprogramma helemaal op maat te maken. We kunnen op veel onderwerpen maatwerk trainingen maken, maar niet alle deskundigheid hebben we in huis. Samen met de trainer bepaal je de inhoud, aanpak, locatie en de lengte van de training op maat, zodat de maatwerktraining helemaal aansluit bij jouw wensen. We kunnen een training bij jou op locatie geven, maar ook ergens anders. We hebben een lijst met geschikte trainingslocaties, zodat we je goed kunnen adviseren.

Kosten

Maatwerk trainingen of cursussen zijn meestal voor kleinere groepen duurder dan deelname aan een open inschrijvingscursus. Als je met een groep van 5 of 6 een training wilt volgen dan kun je meestal het beste kiezen voor maatwerk. Wat je ook kiest Jouw Academy is in de praktijk gemiddeld genomen zo’n 25% voordeliger dan de vijf grootste trainingsbureaus. Een offerte op maat, inclusief conceptprogramma, kun je eenvoudig aanvragen.

Opleidingsadvies

Wil je weten of maatwerk trainingen of cursussen het beste aansluiten bij de leervragen van jou of je afdeling? En wat precies de mogelijkheden zijn? Wij helpen je graag met het realiseren van je doelstellingen en maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Vraag een opleidingsadvies aan.

Onze klanten

Jouw Academy werkt voor organisaties uit de profit- en non-profitsectoren. Hieronder ziet je  de namen van enkele klanten:

Onze beloftes

Contact

Direct contact met onze experts

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de Jouw Academy per mail.

Ik wil een offerte voor een training op maat

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: