Betaalbare trainingen en begeleiding voor jou!

Search

Toolkit nieuwe Arbowet

Er is al veel over de wijzigingen in de Arbowet geschreven. Vanaf 1 juli 2017 is de nieuwe Arbowet van kracht. Daarmee wijzigen de voorwaarden voor arbozorg en preventie. Met de wetswijziging komt er onder andere een basiscontract, meer ruimte voor preventie en inspraak van werknemers. Onder andere de OR en de bedrijfsarts krijgen meer mogelijkheden.

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) wil werkgevers, preventiemedewerkers, bedrijfsartsen, OR- of PVT-leden en arboprofessionals goed informeren over de Arbowet. Het ministerie SZW heeft daarom de digitale Toolkit nieuwe Arbowet gelanceerd. Deze toolkit biedt handige factsheets, animaties en downloadbare bestanden zoals posters, kaarten en informatie over de veranderingen in de Arbowet. Bestaande en nieuwe informatieproducten zijn op een plek gebundeld. Deze Toolkit nieuwe Arbowet wordt gedurende het jaar verder aangevuld met nieuwe informatie. Klik hier om de Toolkit te raadplegen.

Als je nog meer wilt weten over de Arbowet volg dan het actualiteitencollege van OR Academy (voor OR-leden) of van HRM Academy (voor HR en preventiemedewerker).

Contact

Direct contact met onze experts

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de Jouw Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: