Betaalbare trainingen en begeleiding voor jou!

Zoek

Over Jouw Academy

Betaalbare opleidingen en professionele begeleiding

We bieden al enige jaren trainingen en cursussen aan voor werknemers. Onze opleidingen duren meestal 1 of 2 dagen. Korte trainingen, maar wel intensief en goed betaalbaar. Daarmee helpen jou resultaten te behalen. Dat doen we door kennis en vaardigheden aan te bieden. In onze cursussen staat meer de kennis centraal. Tijdens de trainingen ga je meer jouw vaardigheden ontwikkelen. Jouw Academy daagt de deelnemers uit en laat ze nieuwe dingen ontdekken die aansluiten op de eigen werksituatie. Hierdoor ontstaat er een krachtig leereffect.

Voor, tijdens en na de opleiding leren

We zien onze opleidingen als een traject. Je gaat niet alleen tijdens, maar ook voor en na de opleiding aan de slag.

-Voor de training vragen we of je een schriftelijke intake wilt invullen. Hierdoor worden jouw leervragen en dilemma’s helder en kan de trainer gerichter met jou aan de slag.
Tijdens de training ga je samen met andere deelnemers en de trainer aan het werk. –Na de training ga je het geleerde in de praktijk brengen. Wij blijven dan voor jou klaarstaan. Soms doen we dat met een coachingsgesprek. Dit is afhankelijk van de training. Je krijgt in ieder geval nog een half jaar nazorg. Dat betekent dat je regelmatig informatie en handige tools krijgt om het werk te vergemakkelijken. Ook kun je je vragen aan ons blijven stellen. Wij zullen je dan zo goed mogelijk proberen te helpen.

Kwaliteitsgarantie

Om jouw leerdoelen te bereiken zorgen we ervoor dat de kwaliteit van onze trainingen en trainers hoog ligt. Onze trainers zijn gecertificeerd. De kwaliteit van onze opleidingen is goed, want de deelnemers geven ons gemiddeld een ruime 8. Om te bewijzen dat onze opleidingen goed zijn, bieden we je een unieke kwaliteitsgarantie. Is de door jou gevolgde training of cursus niet goed dan krijgt je je geld terug

De Academy opleiding en advies

Jouw Academy maakt deel uit van De Academy opleiding en advies bv. De eigenaar en opleidingscoördinator daarvan is Wanne van den Bijllaardt. Hij is bevoegd docent Geschiedenis en Nederlands en heeft meer dan 15 jaar bij verschillende trainingsbureaus gewerkt als opleidingsmanager en trainer. Hij publiceert regelmatig in verschillende tijdschriften en is mede auteur van het ‘Het paktische checklistboek voor de OR’. Hij heeft bovendien het spel ‘Spelen met cijfers’ ontwikkeld om mensen meer inzicht te geven in financiën.

De volgende trainers zijn aan Jouw Academy verbonden:

Helmi Kaskens

Helmi Kaskens is een betrokken trainer en adviseur. Zij heeft ruime ervaring opgedaan in de gezondheidszorg, in verschillende functies. Na haar studie sociale wetenschappen heeft Helmi zich gespecialiseerd in het trainen en adviseren van mensen in veranderingsprocessen, met name in de zorgsector. Naast het trainen en adviseren is zij erkend teamcoach. Helmi’s drive is om mensen te ondersteunen om daadwerkelijk invloed uit te oefenen. Haar aanpak is nuchter en resultaatgericht, met oog voor de menselijke maat. Helmi is altijd op zoek naar oplossingen die bruikbaar zijn in de praktijk, en aansluiten en passend zijn in de organisatie.

Anne-Loes van Huijstee – de Mildt

Anne-Loes van Huijstee-de Mildt. Zij is neerlandica en heeft een medische achtergrond. Sinds 1993 werkt zij als docent/trainer/coach voor de overheid, de gezondheidszorg en het bedrijfsleven. Zowel groepstrainingen als individuele begeleiding behoren tot haar werkzaamheden. Deze variëren van schriftelijke trainingen, zoals beleids- en adviesrapporten schrijven, tot vergadertechniek & notuleren, communicatieve vaardigheden (met acteurs), timemanagement, medische correspondentie en medische terminologie. Tijdens haar trainingen maakt zij o.a. gebruik van haar gevolgde opleidingen over de Rationeel -emotieve therapie en ‘Psychopathologie op het werk’.

Onze beloftes

Contact

Direct contact met onze experts

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de Jouw Academy per mail.

Ik wil een offerte voor een training op maat

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: