Betaalbare trainingen en begeleiding voor jou!

Zoek

Eindelijk tijd om op te ruimen

Volgens Manutan steekt 40% van de werknemers in de zomermaanden extra tijd om op te ruimen. De werkplek opruimen staat als zomerklus bovenaan. Dat is ook logisch, want er is dan meer tijd. Er valt veel op te ruimen, want maar liefst een op de vijf werknemers vindt zijn werkplek rommelig. Stapels papier, dozen en andere spullen liggen op de werkplek. Maar liefst 13% heeft moeite met het vinden van de juiste spullen.

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat een opgeruimde werkplek tot minder fouten leidt. Een opgeruimde werkvloer werkt bovendien voor iedereen prettiger en is bovendien veiliger. Leidinggevenden zouden moeten toezien dat de werkplekken worden schoon gemaakt. Je kunt ook je collega erop aanspreken als hij de rommel niet opruimt.  Manutan doet dit onderzoek om bedrijven en werknemers te stimuleren de zomerperiode goed te gebruiken. De een heeft meer moeite met opruimen dan de ander, maar we worden bijna allemaal blij van een keurig nette kastenwand met al het gereedschap op z’n plek. In de hectiek van de gewone werkweek komen we er niet altijd aan toe. De zomerperiode is dan ideaal om te scheiden, sorteren, schoonmaken en systematiseren. Probeer dat dan zo lang mogelijk vol te houden.

Contact

Direct contact met onze experts

Onze beloftes

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de Jouw Academy per mail.

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: