Betaalbare trainingen en begeleiding voor jou!

Search

Training onderhandelen

Verbeter je onderhandelingstechnieken

We onderhandelen de hele dag. Denk maar aan de gesprekken met je leidinggevende, de kinderen en je partner. Je wilt iets van ze. Vaak sta je er niet bij stil dat je onderhandelt. Je realiseert je misschien wel dat je na afloop van een vergadering of een gesprek ontevreden bent over de resultaten. Had je niet meer moeten bereiken? Je laat je misschien te veel leiden door emoties, de wensen van je gesprekspartner of een gebrekkige voorbereiding. Daardoor haal je niet het gewenste resultaat uit de onderhandeling. In de Training onderhandelen leer je in één dag beter om gebruik te maken van jouw kwaliteiten. Je leert en oefent bovendien verschillende onderhandelingstechnieken en je krijgt praktische tips. Zo krijgen jouw gesprekken en onderhandelingen meer effect. Laat je niet meer zo snel verrassen door jouw gesprekspartners.

Resultaat na de training onderhandelen:

  • Je voert met meer vertrouwen de onderhandelingen.
  • Je kent verschillende onderhandelingsstijlen.
  • Je verbetert je onderhandelingstechnieken.
  • Je verbetert je gespreksvaardigheden.
  • Je weet waarop je moet letten bij het overleg.
Schrijf een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Geef een beoordeling

Jouw Academy
Gemiddelde beoordeling:  
 3 reviews
 by Cas
leuke training
Naam organisatie*: Virgiel

Leuke training die aansloot bij mijn wensen.

 by Job
Leerzaam
Naam organisatie*: Alcuin

Een goede en leerzame training. Goed dat er een rollenspel is gespeeld. Dat sloot goed aan.

 by Gijs Engel
Zinvol
Naam organisatie*: Vivisol

Zeer interessant en leerzaam met goede tips.

Deze training is voor iedereen die meer uit een overleg en/of een gesprek wil halen.

De Training effectief onderhandelen heeft het volgende programma:

Voor de training

Je ontvangt vooraf een schriftelijke vragenlijst. De trainer kan hiermee beter inspelen op jouw situatie en jouw vragen.

9.30 Ontvangst met koffie en thee

Informeel kennismaken in een ongedwongen sfeer, ervaringen uitwisselen

10.00 De start van de training

We beginnen de training met het uitwisselen van ervaringen over problemen in vergaderingen en gesprekken. Waar loop je tegenaan en hoe ga je daarmee om? We bespreken de voorbereiding op een overleg. Waar moet je op letten? Vervolgens kijken we naar de verschillende onderhandelstijlen. Welke onderhandelingsstijl is het meest passend voor jou? Aan de hand van een casus leer je welke overtuigingstechniek het meest efficiënt is bij verschillende gesprekspartners.

12.45 We genieten van een heerlijke lunch

Het middagprogramma start met onderhandelingstechnieken. Je leert de verschillende fases in een onderhandelingsproces herkennen en je leert de valkuilen te identificeren én te vermijden tijdens het onderhandelen. In een praktijkcasus gaan we in kleine werkgroepen aan de gang met een vastgelopen onderhandeling. Hoe zorg je dat deze weer op gang komt met behoud van resultaat?
We kijken kort terug op deze training en bespreken hoe je met het geleerde aan de slag gaat in jouw praktijk.

16.00 Einde van deze training

Deze training wordt gegeven door een ervaren trainer

Maatwerk

Als je deze cursus met jouw eigen collega’s wilt volgen is dat natuurlijk mogelijk. Jouw Academy kan deze cursus met dit programma op het moment dat het jou schikt op de door jou gewenste locatie verzorgen. Het is ook mogelijk om het programma helemaal aan te passen op jouw wensen. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld werken met een acteur. Dit maakt de onderhandelsituaties vaak veel echter. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder (Telefonisch (085-0432268).

Amersfoort:
03-06-2024
07-10-2024
02-12-2024

De cursuskosten bedragen € 450,00 per persoon exclusief € 80,00 arrangementskosten (accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid lunchbuffet). Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van cursusmateriaal. De kosten hiervoor bedragen € 35,00. De totale kosten per persoon bedragen € 565,00 per persoon. Dit bedrag is exclusief btw.

Een btw vrije training

Ben je werkzaam in een organisatie die de btw niet terug kan vorderen dan is het mogelijk om een btw-vrije training te volgen. Dat is het geval als je bijvoorbeeld werkt bij de overheid of in de zorg. De Academy, waar Jouw Academy deel van uitmaakt, is namelijk CRKBO-gecertificeerd en daarom door de belastingdienst vrijgesteld van btw. Geef op het aanmeldformulier aan of je een btw-vrije training wilt volgen. Als je je hiervoor inschrijft, brengen wij hiervoor € 10,00 administratiekosten in rekening. Meer hierover leest je hier

Korting mogelijk

Hoe meer mensen uit jouw organisatie komen, des te groter is de korting! Wanneer je tegelijkertijd boekt voor meer collega’s, ontvang je automatisch een aantrekkelijke korting op de kale cursusprijs:
2e deelnemer: 10% korting;
3e deelnemer: 15% korting;
4e deelnemer: 20% korting;
5e en meerdere deelnemers: 25% korting.

Offerte berekenen

Door een kort formuliertje in te vullen kun je direct de prijs van jouw cursus berekenen. Deze sturen wij je per e-mail toe.

Annuleringsregeling

Er kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor je niet aan deze cursus kunt deelnemen. Tot één maand voor aanvang van deze cursus kun je kosteloos annuleren. Wanneer je je binnen één maand voor aanvang van de cursus afmeldt dan brengt Jouw Academy de totale cursusprijs in rekening. Je kunt zich kosteloos laten vervangen door een collega. Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (per post of email). Meer over onze algemene voorwaarden vindt u hier.

Schrijf een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Geef een beoordeling

Jouw Academy
Gemiddelde beoordeling:  
 3 reviews
Cas
Dec 20, 2019
 by Cas
leuke training
Naam organisatie*: Virgiel

Leuke training die aansloot bij mijn wensen.

Job
Sep 12, 2019
 by Job
Leerzaam
Naam organisatie*: Alcuin

Een goede en leerzame training. Goed dat er een rollenspel is gespeeld. Dat sloot goed aan.

Gijs Engel
Dec 14, 2016
 by Gijs Engel
Zinvol
Naam organisatie*: Vivisol

Zeer interessant en leerzaam met goede tips.

Eigenschappen

Duur:

1 dag

Prijs:

€450 (ex. accommodatie)

Deelnemers:

15

Onze beloftes

Contact

Direct contact met onze experts

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de Jouw Academy per mail.

Stuur een e-mail

Bel mij: