Betaalbare trainingen en begeleiding voor jou!

Search

Offerte training

Schrijf professionele en winnende offertes

Het maken van een professionele offerte is een belangrijk onderdeel bij de verkoop. Als je een verkoopgesprek hebt gehad, moet je jouw voorstel omzetten in een offerte. Het moet een offerte zijn die goed aansluit bij de wensen van de klant en die jouw voorstel optimaal naar voren laat komen. Met het maken van een goede offerte kun je het verkoopproces positief beïnvloeden. Toch is voor veel mensen een offerte vaak een veredelde folder waarin opgesomd wordt wat de organisatie allemaal wel niet kan. Als je een scorende offerte wilt dan moet je investeren. Investeren in tijd, maar soms ook door een offerte training te volgen. Jouw Academy kan je helpen met de eendaagse Training winnende offertes schrijven. Na deze training ben je in staat om je te onderscheiden van de concurrentie. Je kunt de inhoud, vormgeving en taalgebruik zodanig invullen dat de scoringskans van uw offertes wordt verhoogd, zodat jouw offerte vaker een opdracht wordt.

Resultaat na de Training winnende offertes schrijven:

 • Je kunt een wervende offerte schrijven.
 • Je weet hoe je overtuigend en wervend kunt schrijven.
 • Je hebt ideeën op gedaan om een opvallende offerte te maken.
 • Je weet de waarde van een aanbevelingsbrief bij een offerte.
 • Je kent het belang van een goede opvolging.

Je leert pas echt winnende offertes schrijven als je het geleerde toepast in de praktijk. Toch kunnen we je daarbij helpen. Je kunt na afloop van de training nog een offerte sturen. De trainer geeft dan een reactie.

Jouw Academy
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Deze training is bestemd voor mensen die hun produkten en diensten willen verkopen en daarvoor offertes moeten schrijven.

Het programma van de Training winnende offertes schrijven duurt 1 dag en ziet er als volgt uit:

Voor de training ontvang je een schriftelijke intake en kun je een offerte opsturen. De trainer kan met jouw intake beter inspelen op jouw situatie en jouw vragen.

9.30 Ontvangst met koffie en thee

Informeel kennismaken in een ongedwongen sfeer, ervaringen uitwisselen

10.00 De start van de training

In de training staat jouw eigen praktijk centraal. Bij deze training ligt het accent op doen. Je gaat veel oefenen en uitproberen met het schrijven van een zelfgeschreven offerte. Je krijgt individueel commentaar en praktische tips.

 • Kennis maken en introductie
 • Kort doorlopen van de opgestuurde intakeformulieren en offertes
 • De waarde van de offerte in het commerciële proces.
 • Verschillende soorten offertes
 • De voorbereiding op het schrijven van een offerte
 • De indeling van de offerte

12.45 Lunch

13.30 Het schrijfproces

 • Klantgericht schrijven
 • Kort en bondig schrijven
 • De begeleidende brief
 • De opvolging van de offerte

16.00 Einde programma

Deze training wordt gegeven door Anne-Loes van Huistee. Zij is senior trainer.

Maatwerk

Als je deze cursus met jouw eigen collega’s wilt volgen is dat natuurlijk mogelijk. Jouw Academy kan deze cursus met dit programma op het moment dat het jou schikt op de door jou gewenste locatie verzorgen. Het is ook mogelijk om het programma helemaal aan te passen op jouw wensen. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld werken met een acteur. Dit maakt de situaties vaak veel echter. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder (Telefonisch (070) 205 1128.

Amersfoort:
09-09-2024
03-12-2024

De cursuskosten bedragen € 450,00 per persoon exclusief € 80,00 arrangementskosten (accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid lunchbuffet). Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van cursusmateriaal. De kosten hiervoor bedragen € 35,00. De totale kosten per persoon bedragen € 565,00 per persoon. Dit bedrag is exclusief btw.

Een btw vrije training

Ben je werkzaam in een organisatie die de btw niet terug kan vorderen dan is het mogelijk om een btw-vrije training te volgen. Dat is het geval als je bijvoorbeeld werkt bij de overheid of in de zorg. De Academy, waar Jouw Academy deel van uitmaakt, is namelijk CRKBO-gecertificeerd en daarom door de belastingdienst vrijgesteld van btw. Geef op het aanmeldformulier aan of je een btw-vrije training wilt volgen. Als je je hiervoor inschrijft, brengen wij hiervoor € 10,00 administratiekosten in rekening. Meer hierover leest je hier.

Korting mogelijk

Hoe meer mensen uit jouw organisatie komen, des te groter is de korting! Wanneer je tegelijkertijd boekt voor meer collega’s, ontvang je automatisch een aantrekkelijke korting op de kale cursusprijs:
2e deelnemer: 10% korting;
3e deelnemer: 15% korting;
4e deelnemer: 20% korting;
5e en meerdere deelnemers: 25% korting.

Offerte berekenen

Door een kort formuliertje aan de rechterkant van deze pagina in te vullen, kun je direct de prijs van jouw cursus berekenen. Deze sturen wij je per e-mail toe.

Annuleringsregeling

Er kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor je niet aan deze cursus kunt deelnemen. Tot één maand voor aanvang van deze cursus kun je kosteloos annuleren. Wanneer je je binnen één maand voor aanvang van de cursus afmeldt dan brengt Jouw Academy de totale cursusprijs in rekening. Je kunt zich kosteloos laten vervangen door een collega. Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (per post of email). Meer over onze algemene voorwaarden vindt u hier.

Jouw Academy
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Eigenschappen

Duur:

1 dag

Prijs:

€450 (ex. accommodatie)

Deelnemers:

10

Onze beloftes

Contact

Direct contact met onze experts

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de Jouw Academy per mail.

Stuur een e-mail

Bel mij: