Betaalbare trainingen en begeleiding voor jou!

Zoek

Haal meer uit de PC met de Introductiecursus Office

Veel mensen gebruiken Microsoft Office-programma’s als ze met de computer werken, maar dat gebeurt vaak niet erg efficiënt. Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Veel gebruikers zijn geneigd vast te houden aan bepaalde gewoontes, en alleen de functies en (snel)toetsen te gebruiken die ze kennen. Als ze dan per ongeluk iets anders doen, raken ze vaak in de war. Een bestand is dan bijvoorbeeld weg of ze weten niet hoe ze iets ongedaan maken. De pc levert altijd veel vragen op. Deze vragen kun je stellen tijdens de Introductiecursus Office van Jouw Academy.

Meteen antwoord op je vragen

Je maakt in één dag kennis met diverse slimme werkwijzen en concepten in Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Dat doen we klassikaal, maar je kunt ook meteen vragen stellen. Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken. Dat kost immers veel tijd. Iedere vraag levert meteen een antwoord op en je kunt weer verder met je ontdekking van Office. Deze cursusdag is een combinatie van uitleg en het maken van oefeningen.

Je krijgt voor aanvang een intakeformulier dat je invult en terugstuurt. Dan kan de trainer rekening houden met jouw opmerkingen en vragen.

Tijdens de Introductiecursus Office boek je de volgende resultaten:

  • Je haalt meer uit Office.
  • Je leert Excel kennen voor gebruik in je eigen praktijk.
  • Je ontdekt hoe je eenvoudig een professionele presentatie kunt maken.
  • Je kent handige functies om je e-mail af te handelen.
  • Je past in Word snel en gemakkelijk opmaakprofielen toe.
  • Je kunt koppelingen maken tussen de verschillende Office-onderdelen (bijvoorbeeld een Excel-grafiek in een Word-document of PowerPoint-presentatie opnemen).
Schrijf een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Geef een beoordeling

Jouw Academy
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Deze cursus is bestemd voor leidinggevenden, ondersteuners, HR medewerkers, OR-leden en verder iedereen die Office gebruikt en meer inzicht wil krijgen in de mogelijkheden. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig.

Het programma van de Introductiecursus Office duurt 1 dag en ziet er als volgt uit:

9.30 Ontvangst met koffie en thee

Kennismaken met de trainer en de andere cursisten in een ongedwongen sfeer, ervaringen uitwisselen.

10.00 Start cursus

Tijdens deze klassikale cursus, waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen, leer je de basis om goed te kunnen werken met Excel, Word, PowerPoint en Outlook. Tijdens deze Introductiecursus werken we met de nieuwste versie van Microsoft Office. Als je met een andere versie van Microsoft Office werkt kunnen we daar ook op ingaan. We kijken bij aanvang van de cursus even naar de intakeformulieren en daarna starten we met een overzicht van Office 2016. Aan de hand van theorie en cases ga je aan de slag.

De mogelijkheden van Word

Vervolgens gaan we tekstverwerken met Word. Dit programma wordt veel gebruikt, maar kent vele onbekende mogelijkheden die voor snelheid in jouw dagelijkse werk kunnen zorgen. We nemen de belangrijkste functies met je door, en kijken in ieder geval naar de opmaakprofielen en later op de dag ook naar de koppeling met Excel en PowerPoint. Je gaat aan de slag met een groot document dat we voorzien van een automatische inhoudsopgave.

Beter presenteren met PowerPoint

Het volgende onderwerp is presenteren met PowerPoint. De meeste presentaties worden ondersteund door PowerPoint. Je kunt veel meer dan een paar kale dia’s laten zien. Je leert een flitsende diashow te maken bijvoorbeeld door het gebruik van animatie-effecten. Je gaat aan de slag met een snelle presentatie op basis van een sjabloon met eigen overgangsanimaties.
12.30 – 13.15 Lunchpauze

De mogelijkheden van Excel

Na de pauze gaan we aan de slag met Excel. Je leert hoe je snel en efficiënt kunt rekenen in modellen en gaat aan het werk met een klein rekenmodel met een grafiek.

Het verwerken van e-mail

Het laatste onderwerp is Outlook, het populaire mail- en timemanagementprogramma van Microsoft. Het verwerken van e-mail neemt steeds meer tijd in beslag. Het is mogelijk om met enkele handige functies tijd te besparen.

16.00 Einde programma

Deze training wordt gegeven door dr Peter Scharpff RI, senior trainer en auteur van verschillende cursusboeken.

Maatwerk

Als je deze cursus met jouw eigen collega’s wilt volgen is dat ook mogelijk. Jouw Academy kan deze cursus met dit programma op het moment dat het jou schikt op de door jou gewenste locatie verzorgen. We kunnen het programma ook helemaal aanpassen aan jouw wensen. Hierdoor kunnen we werken met jouw cases en bestanden. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder (telefonisch 085 – 0432268).

De cursuskosten bedragen € 395,00 per persoon exclusief € 111,00 arrangementskosten (accommodatie, huur computer, koffie/thee en een uitgebreid lunchbuffet). Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van cursusmateriaal. De kosten hiervoor bedragen € 19,00. De totale kosten per persoon bedragen € 525,00 per persoon. Dit bedrag is exclusief btw.

Een btw vrije training

Ben je werkzaam in een organisatie die de btw niet terug kan vorderen dan is het mogelijk om een btw-vrije training te volgen. Dat is het geval als je bijvoorbeeld werkt bij de overheid of in de zorg. De Academy, waar Jouw Academy deel van uitmaakt, is namelijk CRKBO-gecertificeerd en daarom door de belastingdienst vrijgesteld van btw. Geef op het aanmeldformulier aan of je een btw-vrije training wilt volgen. Als je je hiervoor inschrijft, brengen wij hiervoor € 10,00 administratiekosten in rekening. Meer hierover lees je hier

Korting mogelijk

Hoe meer mensen uit jouw organisatie komen, des te groter is de korting! Wanneer je tegelijkertijd boekt voor meer collega’s, ontvang je automatisch een aantrekkelijke korting op de kale cursusprijs:
2e deelnemer: 10% korting;
3e deelnemer: 15% korting;
4e deelnemer: 20% korting;
5e en meer deelnemers: 25% korting.

Offerte berekenen
Door een kort formuliertje aan de rechterkant van deze pagina in te vullen, kun je direct de prijs van jouw cursus berekenen. Deze sturen wij je per e-mail toe.

Annuleringsregeling
Er kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor je niet aan deze cursus kunt deelnemen. Tot één maand voor aanvang van deze cursus kun je kosteloos annuleren. Wanneer je je binnen één maand voor aanvang van de cursus afmeldt dan brengt Jouw Academy de totale cursusprijs in rekening. Je kunt zich kosteloos laten vervangen door een collega. Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (per post of email). Meer over onze algemene voorwaarden vind je  hier.

Schrijf een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Geef een beoordeling

Jouw Academy
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Eigenschappen

Duur:

1 dag

Prijs:

€395 (ex. accommodatie)

Deelnemers:

14

Onze beloftes

Contact

Direct contact met onze experts

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de Jouw Academy per mail.

Stuur een e-mail

Bel mij: