Betaalbare trainingen en begeleiding voor jou!

Search

Excel cursus

Leer optimaal werken met Excel

Veel werknemers maken gebruik van Excel, maar bijna nooit worden alle mogelijkheden benut. Dat is jammer want er zijn vele opties en functies waarmee je veel tijd kunt besparen. Met Excel kun je bijvoorbeeld relatief eenvoudig en snel maandrapportages, prognoses, begrotingen en jaarrekeningen maken. Met de eendaagse Excel Cursus van Jouw Academy maak je kennis met die vele mogelijkheden van Excel. De cursus is grotendeels klassikaal waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen. Hierdoor neem je de tijd om het programma te leren. De ervaren docent kan je bovendien direct helpen. Je leert de basis om efficiënt te werken met rekenbladen in Excel: hoe ontwerp je goede rekenmodellen, hoe regel je de opmaak van werkbladen, en hoe kun je ze overzichtelijk afdrukken.

Je krijgt voor aanvang een intakeformulier dat je invult en terugstuurt. Dan kan de trainer rekening houden met jouw opmerkingen en vragen.

Resultaat na de Excel cursus:

 • Je kunt Excel gebruiken voor je eigen praktijk.
 • Je kunt rekenmodellen met berekeningen (formules) maken.
 • Je kunt analyses en grafieken maken.
 • Je leert efficiënt werken met Excel.
 • Je kunt grafieken afdrukken.
Schrijf een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Geef een beoordeling

Jouw Academy
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Deze cursus is bestemd voor leidinggevenden, ondersteuners, HR medewerkers en verder iedereen die eenvoudig betrouwbare rapportages en overzichtelijke analyses wil maken. Deze cursus is geschikt voor gebruikers van Excel 2007, Excel 2010, Excel 2013 of Excel 2016, die inzicht willen krijgen in de structuur en werkwijze van Excel. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig.

Het programma van de Cursus Excel duurt 1 dag en ziet er als volgt uit:

Je krijgt voor aanvang een intakeformulier dat je invult en terug stuurt. daarmee kan de trainer rekening houden met jouw opmerkingen en vragen.

9.30 Ontvangst met koffie en thee

Informeel kennismaken met de trainer en de andere cursisten in een ongedwongen sfeer, ervaringen uitwisselen

10.00 Start cursus

Tijdens deze cursus, waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen, leer je de basis om goed te kunnen werken met Excel. We starten met de ingevulde vragenlijsten. Welke specifieke vragen zijn er? We gaan vervolgens aan de slag en je vragen worden direct beantwoord. Zo kun je snel leren. We behandelen de volgende onderwerpen:

 • Getallen en data invoeren
 • Navigeren en selecteren
 • Rijen, kolommen en cellen invoegen of verwijderen
 • Kolombreedte/rijhoogte en andere opmaak
 • Bestanden opslaan, openen
 • Formules invoeren

12:30-13:15 Lunch

 • Kolommen blokkeren en splitsen
 • Presenteren van cijfers in grafieken
 • Prognoses en trends
 • Afdrukken

16.00 Einde programma

Deze training wordt gegeven door dr Peter Scharpff RI, senior trainer en auteur van verschillende cursusboeken.

Maatwerk

Als je deze cursus met jouw eigen collega’s wilt volgen is dat ook mogelijk. Jouw Academy kan deze cursus met dit programma op het moment dat het jou schikt op de door jou gewenste locatie verzorgen. We kunnen het programma ook helemaal aanpassen aan jouw wensen. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder (telefonisch 085 – 0432268).

De cursuskosten bedragen € 450,00 per persoon exclusief € 111,00 arrangementskosten (accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid lunchbuffet). Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van cursusmateriaal. De kosten hiervoor bedragen € 19,00. De totale kosten per persoon bedragen € 580,00 per persoon. Dit bedrag is exclusief btw.

Een btw vrije training

Ben je werkzaam in een organisatie die de btw niet terug kan vorderen dan is het mogelijk om een btw-vrije training te volgen. Dat is het geval als je bijvoorbeeld werkt bij de overheid of in de zorg. De Academy, waar Jouw Academy deel van uitmaakt, is namelijk CRKBO-gecertificeerd en daarom door de belastingdienst vrijgesteld van btw. Geef op het aanmeldformulier aan of je een btw-vrije training wilt volgen. Als je je hiervoor inschrijft, brengen wij hiervoor € 10,00 administratiekosten in rekening. Meer hierover lees je hier

Korting mogelijk

Hoe meer mensen uit jouw organisatie komen, des te groter is de korting! Wanneer je tegelijkertijd boekt voor meer collega’s, ontvang je automatisch een aantrekkelijke korting op de kale cursusprijs:
2e deelnemer: 10% korting;
3e deelnemer: 15% korting;
4e deelnemer: 20% korting;
5e en meer deelnemers: 25% korting.

Offerte berekenen
Door een kort formuliertje aan de rechterkant van deze pagina in te vullen, kun je direct de prijs van jouw cursus berekenen. Deze sturen wij je per e-mail toe.

Annuleringsregeling
Er kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor je niet aan deze cursus kunt deelnemen. Tot één maand voor aanvang van deze cursus kun je kosteloos annuleren. Wanneer je je binnen één maand voor aanvang van de cursus afmeldt dan brengt Jouw Academy de totale cursusprijs in rekening. Je kunt zich kosteloos laten vervangen door een collega. Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (per post of email). Meer over onze algemene voorwaarden vind je hier.

Schrijf een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Geef een beoordeling

Jouw Academy
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Eigenschappen

Duur:

1 dag

Prijs:

€450 (ex. accommodatie)

Deelnemers:

10

Onze beloftes

Contact

Direct contact met onze experts

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de Jouw Academy per mail.

Stuur een e-mail

Bel mij: