Betaalbare trainingen en begeleiding voor jou!

Search

Assertiviteitstraining

Jouw doelen zijn helder en je wilt graag iets bereiken. Toch merk je dat je soms te gemakkelijk zwicht voor wat de ander wil. Het lukt je niet altijd jouw mening overtuigend naar voren te brengen en erkenning te krijgen voor jouw voorstellen. Daarbij hoort ook dat je zo nu en dan ‘nee’ durft te zeggen en dat je je grenzen durft te stellen. Ook kritiek durven geven hoort daar bij. Assertief zijn betekent dat je vanuit zelfvertrouwen omgaat met de ander. Dat is te leren in de assertiviteitstraining van Jouw Academy.  Tijdens deze training leer je zelfbewust en sterk op te treden. Met oog voor de ander en op een manier die bij jouw persoonlijkheid past. Je leert jouw grenzen aan te geven en jouw standpunten duidelijk naar voren te brengen, zonder jezelf of de ander geweld aan te doen. Je krijgt tijdens de assertiviteitstraining inzicht in jouw belemmeringen waardoor je in het vervolg in spannende situaties wél effectief kunt reageren. En je leert tijdens de assertiviteitstraining van 2 dagen de ander tegemoet te komen zonder je eigen belangen uit het oog te verliezen. Je durft te zeggen en te doen wat je altijd al wilde.

Het resultaat na de assertiviteitstraining:

  • Je leert je grenzen beter aan te geven.
  • Je leert zelfbewuster op te treden.
  • Je durft sneller nee te zeggen.
  • Je kent de feedbackregels en kunt ze toepassen.
  • Je verliest minder snel je eigen belangen uit het oog.
Schrijf een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Geef een beoordeling

Jouw Academy
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Deze training is bedoeld voor werknemers die beter hun grenzen willen stellen en voor zichzelf op willen komen.

Het programma duurt 2 dagen en ziet er als volgt uit:

Voor de cursus ontvang je een schriftelijke intake. De trainer kan met jouw intake beter inspelen op jouw situatie en jouw vragen.

Dag 1

9.30 Ontvangst met koffie en thee

Informeel kennismaken in een ongedwongen sfeer, ervaringen uitwisselen

10.00 Start cursus

– Doorlopen van de intakeformulieren.

– Verkennen van lastige situaties

– Onder druk adequaat reageren met respect voor de ander

– Assertiviteit: wat betekent het voor jou persoonlijk?

12.30 Lunchpauze

– Grenzen aangeven: bij een duidelijk ‘nee’ wordt jouw ‘ja’ geloofwaardiger

– Je eigen belangen en die van de ander behartigen.

16.00 Einde programma

Dag 2

10.00 Start cursus

– Korte terugblik op dag 1.

– Je eigen belangen en die van de ander behartigen.

– Jouw invloed en overtuigingskracht vergroten.

12.45 Lunchpauze

– Feedback geven

– Adequaat en krachtig reageren: wat houd je tegen?

16.00 Einde programma

Deze training wordt gegeven door senior trainer.

Maatwerk

Als je deze cursus met jouw eigen collega’s wilt volgen is dat natuurlijk mogelijk. Jouw Academy kan deze cursus met dit programma op het moment dat het jou schikt op de door jou gewenste locatie verzorgen. Het is ook mogelijk om het programma helemaal aan te passen op jouw wensen. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld werken met een acteur. Dit maakt de situaties vaak veel echter. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder (Telefonisch 085 0432268).

De cursuskosten bedragen € 675,00 per persoon exclusief € 160,00 arrangementskosten (accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid lunchbuffet). Tijdens de cursus wordt gebruik gemaakt van cursusmateriaal. De kosten hiervoor bedragen € 35,00. De totale kosten per persoon bedragen € 870,00 per persoon. Dit bedrag is exclusief btw.

Een btw vrije training

Ben je werkzaam in een organisatie die de btw niet terug kan vorderen dan is het mogelijk om een btw-vrije training te volgen. Dat is het geval als je bijvoorbeeld werkt bij de overheid of in de zorg. De Academy, waar Jouw Academy deel van uitmaakt, is namelijk CRKBO-gecertificeerd en daarom door de belastingdienst vrijgesteld van btw. Geef op het aanmeldformulier aan of je een btw-vrije training wilt volgen. Als je je hiervoor inschrijft, brengen wij hiervoor € 10,00 administratiekosten in rekening. Meer hierover leest je hier.

Korting mogelijk

Hoe meer mensen uit uw organisatie komen, des te groter is de korting! Wanneer u tegelijkertijd boekt voor meer collega’s, ontvangt u automatisch een aantrekkelijke korting op de cursusprijs:

  • 2e deelnemer: 10% korting;
  • 3e deelnemer: 15% korting;
  •  4e deelnemer: 20% korting;
  •  5e en meerdere deelnemers: 25% korting.

Offerte berekenen

Door een kort formuliertje aan de rechterkant van deze pagina in te vullen, kun je direct de prijs van jouw cursus berekenen. Deze sturen wij je per e-mail toe.

Annuleringsregeling

Er kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor je niet aan deze cursus kunt deelnemen. Tot één maand voor aanvang van deze cursus kun je kosteloos annuleren. Wanneer je je binnen één maand voor aanvang van de cursus afmeldt dan brengt Jouw Academy de totale cursusprijs in rekening. Je kunt zich kosteloos laten vervangen door een collega. Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (per post of email). Meer over onze voorwaarden vindt u hier

Schrijf een review
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren

Geef een beoordeling

Jouw Academy
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Eigenschappen

Duur:

2 dagen

Prijs:

€675 (ex. accommodatie)

Deelnemers:

12

Onze beloftes

Contact

Direct contact met onze experts

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de Jouw Academy per mail.

Stuur een e-mail

Bel mij: