Betaalbare trainingen en begeleiding voor jou!

Search

Loopbaanbegeleiding en coaching op maat voor jouw leerdoelen

Gericht aan de slag met een coach

Wil je een nieuwe stap in uw loopbaan zetten, maar weet je niet in welke richting? Wil je eenvoudiger lastige gesprekken kunnen voeren of wil je met meer zelfvertrouwen de ander overtuigen? Je kunt op zoek gaan naar een geschikte training, maar soms is loopbaanbegeleiding en coaching de oplossing. Training en coaching sluiten goed op elkaar aan. Het één is een verlengstuk van het ander, maar kunnen ook los toegepast worden. Jouw Academy biedt naast training ook loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding. Soms bieden we ook combinaties aan. Je krijgt dan na je training de mogelijkheid om je te laten coachen. Het voordeel van coaching is dat het individueel maatwerk is. Je krijgt de aandacht van een coach voor die aspecten waar je jezelf verder in wilt ontwikkelen. Een coach begeleidt en prikkelt je in enkele sessies om jouw leerpunten te onderzoeken en eigen te maken. Coaching gebeurt bij jou in de buurt en op een moment dat het jou uitkomt.

Interesse

Wil je weten of coaching aansluit bij jou en wat precies jouw mogelijkheden zijn? Wij helpen je graag met het realiseren van je doelstellingen en maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek/opleidingsadvies.

Onze beloftes

Contact

Direct contact met onze experts

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de Jouw Academy per mail.

Ik wil een offerte voor een training op maat

Wilt u meer weten over ons aanbod, onze werkwijze of heeft u een andere vraag? Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs en informeer naar de mogelijkheden!

Vul uw gegevens in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug om een afspraak te maken. Als u een specifieke vraag hebt, kunt u dat hieronder vermelden.

Stuur een e-mail

Bel mij: